ANPC a închis 89 de locuri de joacă din Sectorul 1. Daniel Ciungu: Din cauza incompetenței administrației Armand!

ANPC a închis 89 de locuri de joacă din Sectorul 1. Daniel Ciungu: Din cauza incompetenței administrației Armand! / Foto: Pixabay
ANPC a închis 89 de locuri de joacă din Sectorul 1. Daniel Ciungu: Din cauza incompetenței administrației Armand! / Foto: Pixabay

Daniel Ciungu, consilier local din partea PNL la Primăria Sectorului 1, a vorbit despre felul în care arată locurile de joacă din Sectorul 1 al Capitalei.

Daniel Ciungu, consilier local din partea PNL la Primăria Sectorului 1 spune că locurile de joacă din acest sector arată deplorabil, iar vina îi aparține primarului Clotilde Armand. În consecință, Autoritatea Naționala pentru Protecția Consumatorilor a decis astăzi închiderea temporară a 89 de locuri de joacă din Sectorul 1 al Capitalei.

"De trei ani de zile atrag atenția asupra stării deplorabile a locurilor de joacă din Sectorul 1 și lipsa generalizată de mentenanță. Cetățenii la rândul lor au făcut nenumărate sesizări către primărie. Majoritatea rămase fără răspuns! Deși dispunem de un buget enorm, din cauza incompetenței administrației Armand ne găsim astăzi într-o stare mult mai proastă decât în 2020. ANPC - Autoritatea Naționala pentru Protecția Consumatorilor a decis astăzi închiderea temporară a 89 locuri de joacă din Sectorul 1!

Daniel Ciungu: Lista de probleme este lungă

Lista de probleme este lungă și merge de la nerespectarea legii și afișajelor, până la rugină, lemne rupte, tobogane crăpate, tartan care se ia cu mâna și e găurit, șuruburi insuficient înfiletate, etc. O parte dintre acestea le-am tot arătat și eu de-a lungul anilor, inclusiv în creșele Sectorului!

Clotilde ce-ar fi să lași jocurile de imagine și calomniatul adversarilor politici pe Facebook și să faci o dată ceva pentru copiii din sector?! Nu mai poți da vina pe greaua moștenire la 3 ani de când ești primar! Tu ai devenit greaua moștenire! Tu ești responsabilă de acest dezastru! Demisia!", a scris Daniel Ciungu pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel