Antonescu, către CSM: Trebuie să fim luați de tâmpiți în fiecare zi?

 Crin Antonescu a atacat, marți seara,  Consiliul Superior al Magistraturii din cauza intenției de a cerceta înțelegerea la nivel politic între președinte și premier pe tema numirii procurorilor.

”Cu tot respectul, maaare respect și teamă, față de CSM. Am văzut un reprezentant al CSM care spunea așa: <<se aude, se vorbește că a fost o înțelegere cu procurorii>>. Ooo, asta nu e frumos, ia să facem noi o cercetare, în sensul de să punem mâna pe text. Cum adică, domnii și doamnele de la CSM nu știu că a fost o înțelegere politică? Păi cum să nu știe doamnă? În momentul în care cu două luni înainte domnul actual Procuror general, Tiberiu Nițu trece pe acolo la examen și e sever taxat, și trântit, și respins și peste două luni, Magna cum Laude, este trecut.

Cum a ajuns săracul? Doamnele și domnii de la CSM n-au auzit de înțelegerea politică în legătură cu numirea procurorilor? Totuși, eu înțeleg respectul față de justiție, teama, teamă și cutremur, vorba știți cui, dar avem și obligația de a fi luați de tâmpiți chiar în fiecare zi? Dumnealor cercetează acum să vadă dacă a fost o înțelegere politică. Dar cum cercetează dumnealor? Îmi pare rău că nu sunt ziarist, mor de necaz! Asta aș dori să aflu: cum cercetează CSM-ul dacă a fost sau nu o înțelegere politică pe procurori”, a spus Antonescu, într-o emisiune la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel