Antonescu: Dacă guvernul Boc nu pică anul acesta, va fi un eșec al societății românești

Crin Antonescu
Crin Antonescu

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că dacă Guvernul Emil Boc nu va fi răsturnat anul acesta, nu va fi doar un eșec al USL ci un eșec al întregii socetăți românești.

Întrebat, într-un interviu pentru Agerpres, dacă Emil Boc și guvernul său vor rămâne la putere anul acesta, va însemna un eșec al USl, Antonescu a spus:

”Va fi un eşec al societăţii româneşti, pentru că USL s-a constituit înainte de toate şi acţionează prin toate mijloacele democratice pe care le are îndemână pentru a răsturna acest Guvern. Nu e însă ceva ce depinde doar de voinţa noastră. Faptul că o societate în care peste 80% dintre cetăţeni sunt profund nemulţumiţi de puterea politică nu o poate determina pe aceasta să se dea la o parte sau să-şi modifice atitudinea, e un eşec al întregii societăţi şi arată slăbiciunile unei democraţii”.

Pe de altă parte, liderul național-liberalilor a spus că nu-și face speranțe că UDMR ar putea trece în opoziție, odată cu venirea lui Kelemen Hunor în fruntea Uniunii.

”Nu ne-am legat speranţele de schimbarea liderului şi asta din două motive: pe de o parte, pentru că între mandatul lui Marko Bela şi mandatul lui Kelemen Hunor există o linie de continuitate declarată şi, pe de altă parte, pentru că UDMR este o formaţiune în care nu voinţa liderului joacă un rol determinant.”, a zis Crin Antonescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel