Antonia și fiica Andreei Esca, SCANDALUL momentului. "Nu o SUPORTĂ". A făcut ACUZAȚII dure

Este poate scandalul momentului în showbiz. Abi Talent, cel care a avut un conflict cu mulți artiști din România, a rupt tăcerea.

Abi Talent cel cu care artiștii s-au certat serios în urmă cu câteva luni a alarmat publicul, după ce a publicat pe rețelele de socializare detalii neașteptate despre relația dintre Mario Fresh și Alex Velea. Acesta a spus că cei doi artiști au rupt orice legătură și ar fi dezvăluit motivele. 

Se pare că de vină ar fi iubitele celor doi, Antonia și Alexia Eram și asta pentru că artista nu ar suporta-o pe fiica Andreei Esca. După spusele lui Abi Talent, Antonia i-ar fi spus lui Alex Velea că nu vrea să o mai vadă pe Alexia la studio, iar Alex i-a transmis asta lui Mario. 

„Se pare că la GoldenBoy sunt niște probleme…Se pare că Antonia nu o suportă pe Alexia Eram, nevasta lui Mario Fresh. Așa că Antonia l-a pus pe Alex Velea să-i interzică lui Mario să o mai aducă pe Alexia la studio. Urât… Deoarece domnul Fresh s-a supărat pe domnul Velea pentru aceste afirmații, GoldenBoy s-au certat toți între ei. Nu mă întrebați de unde știu, am visat aseară”, a postat Abi Talent pe contul său de Instagram, citează ciao.ro.

Mai mult, aceștia nu se mai urmăresc pe Instagram. Niciunul dintre artiști nu a reacționat încă pe baza acestui subiect.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel