Antonie Solomon s-a întors pe fotoliul de primar al Craiovei

Antonie Solomon
Antonie Solomon

Luni dimineața, Antonie Solomon s-a întorsla Primăria Craiovei, după ce Curtea de Apel Galați a respins recursul procurorilor DNA la decizia Tribunalului Galaţi.

Solomon s-a prezentat astăzi la serviciu cu o oră înainte de începerea programului, iar la intrarea în Primărie a fost întâmpinat cu aplauze de către angajaţi. "Vreau mai întâi să am o întâlnire cu viceprimarii, cu angajaţii Primăriei, cu consilierii locali, să văd care este stadiul proiectelor aflate în derulare. După aceea, probabil că voi bate Craiova cu piciorul să stabilim ce avem de făcut în continuare, a declarat Antonie Solomon.

Primarul suspendat al Craiovei, Antonie Solomon, îşi poate exercita din nou atribuţiile de edil şi poate călători în toată ţara, a stabilit, joi, Curtea de Apel Galaţi, care a respins recursul procurorilor DNA la decizia Tribunalului Galaţi.

Antonie Solomon a fost arestat pentru primirea unei mite de 50.000 de euro de la un acţionar principal al firmei PIC din Piteşti, 40.000 de euro fiind pentru emiterea autorizaţiei de construire a unui hypermarket PIC la Craiova şi 10.000 de euro pentru a asigura transport public până la hypermarket.

Antonie Solomon este acuzat de procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Piteşti de infracţiunile de luare de mită în formă continuată, fals intelectual şi uz de fals.

Citește și:

Antonie Solomon se întoarce pe scaunul Primăriei Craiova

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel