Antrenorul lui Roger Federer a murit - Video

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @jannoon028
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @jannoon028

Antrenorul legendarului Roger Federer a murit la vârsta de 59 de ani.

Este vorba despre fostul tenisman suedez Peter Lundgren, care s-a stins, vineri, conform al fiului său Lukas pe reţelele sociale, transmite AFP, conform Agerpres.

”Din nefericire, unul dintre cei mai mari ne-a părăsit prea devreme. Un antrenor, un jucător, un prieten şi un tată, a scris fiul său o rețea socială, postând şi o fotografie în care Peter Lundgren era încadrat de două celebrități ale tenisului elveţian, respectiv Roger Federer şi Stan Wawrinka, un alt jucător pe care l-a pregătit.

Lundgren a câștigat trei titluri ATP şi a atins locul 25 în clasamentul mondial în anul 1985, într-o epocă în care tenisul suedez avea vedete, precum Mats Wilander sau Stefan Edberg, care i-au succedat legendarului Bjorn Borg.

Video

Youtube video image

Peter Lundgren a fost o persoană extraordinară, cu o inimă enormă şi mult umor'. El era adorat de toată lumea. Va lipsi tenisului mondial', a reacţionat Bjorn Borg în cotidianul Aftonbladet.

După ce şi-a încheiat cariera de jucător, Peter Lundgren l-a antrenat pe Federer între 2000 şi 2003, contribuind la câştigarea a zece turnee ATP şi la primul titlu de Mare Şlem, la Wimbledon, în anul 2003.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel