Anunț pentru bucureșteni de la Termoenergetica

FOTO: DC News
FOTO: DC News

Compania Municipală Termoenergetica are vești bune pentru bucureștenii conectați la sistemul centralizat de încălzire.

Citește și: Nicușor Dan explică de ce sunt mai multe blocuri fără apă caldă. Predicție despre cum o să fie la iarnă

Compania Termoenergetica începe miercuri încărcarea cu apă a instalațiilor de alimentare cu energie termică, concomitent cu efectuarea probelor de presiune la instalațiile interioare.

Acțiunile sunt necesare în vederea pregătirii rețelei de termoficare pentru noul sezon de încălzire.

”Rugăm clienții companiei să se asigure că lucrările la instalațiile interioare din imobile vor fi finalizate în timp util, astfel încât să fie evitate incidentele (inundații în apartamente sau în subsolurile blocurilor) ce pot apărea odată cu încărcarea acestora. Vă reamintim că este obligația asociațiilor de proprietari de a se asigura că instalațiile interioare proprii (de alimentare cu energie termică) sunt în stare de funcționare și că sunt finalizate lucrările din interiorul imobilelor”, transmite compania.

Data exactă de începere a furnizării agentului termic pentru încălzire va fi anunțată ulterior, după îndeplinirea condițiilor legale. Conform HG 425/1994, modificată prin HG 337/2018, începerea perioadei de încălzire pentru consumatorii de tip urban ar urma să aibă loc după înregistrarea, timp de trei zile consecutiv, între orele 20,00 - 6,00, a unor valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior de +10 grade C sau mai mici.

Compania reamintește și faptul că, potrivit prevederilor legale, debranșarea instalațiilor interioare de încălzire și/sau pentru apă caldă ale consumatorilor de energie termică dintr-un condominiu nu poate fi efectuată pe parcursul sezonului de încălzire, informează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel