EXCLUSIV  Anunțul lui Marcel Ciolacu la DCNEWS despre candidatura PSD la alegerile prezidențiale. Bogdan Chirieac: Informație de primă mână VIDEO

foto Crișan Andreescu
foto Crișan Andreescu

Premierul Marcel Ciolacu, președinte al PSD, a vorbit despre candidatura partidului la alegerile prezidențiale. 

”Discuția va avea loc- așa am convenit - după alegerile de duminică, să facem o ședință de coaliție și să luăm o decizie în funcție de rezultate. Pentru prima oară, mi-am asumat să luăm o decizie în funcție de votul românilor. Dacă românii sunt de acord cu această stabilitate politică, dacă au încredere ca în viitor să existe o majoritate conturată în jurul PSD și PNL, eu cred că a fost o abordare de bun simț și de respect față de români. În acel moment, vom lua decizia. 

Este aproape imposibil ca PSD, cel mai mare partid din România, să nu aibă candidat pentru funcția de președinte” a spus Marcel Ciolacu la DC Votez. 

”Deci asta este o informație de primă mână, este aproape imposibil ca PSD să nu aibă candidat propriu la președinție” a punctat analistul politic Bogdaan Chirieac. 

Premierul consideră că PSD va ieși mai întărit din aceste alegeri locale: va avea mai mulți președinți de CJ, mai mulți primari, va câștiga mai multe primării reședință de județ. Decizia trebuie luată cât mai repede, a mai spus președintele PSD, care anunță că va fi un congres decizional. 

Vezi mai mult în video: 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel