Anveloparea blocurilor din Reşiţa este la marginea legalităţii

izolare-termica
izolare-termica

Anveloparea blocurilor în muncipiul Reşiţa este, de cele mai multe ori, ilegală, deoarece se face strict pe cheltuiala locatarilor. Conform site-ului CarasOnline, declaraţia aparţine şefului interimar al Inspectoratului de Stat în Construcţii Caraş-Severin, Anişoara Suciu.

Autor: Adi Stroescu

izolare-termica„Am avut o discuţie cu primarul şi vreau să vă spun că, în Reşiţa, anveloparea blocurilor (izolarea termică), de care beneficiez şi eu, se face strict pe cheltuiala locatarilor. Primăria Reşiţa nu are fonduri alocate pentru programul guvernamental. Ca să nu se spună că nu contribuie şi ei, închid ochii la ce se întâmplă“, a lansat o explicaţie destul de ceţoasă prefectul judeţului, Octavian Ţunea.

În concordanţă şi, parcă, pentru a completa situaţia anvelopărilor, Anişoara Suciu a adăugat: „Ca să facem o paralelă, anveloparea asta se face fără vreun proiect, fără vreo expertiză, iar în opinia mea se închid automat toate problemele care sunt la blocuri. O expertiză arată dacă trebuie efectuate reparaţii, aşa cum se întâmplă şi în cazul celor care trebuie reabilitate pentru a se elimina riscul seismic“.

Din ambele declaraţii nu rezultă decât că aşa-zisele izolări termice ale blocurilor reşiţenilor sunt scumpe, că trebuie suportate de către beneficiari aproape integral, că sunt ilegale în ceea ce priveşte Inspectoratul în Construcţii şi că… cineva închide ochii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel