Apă nepotabilă în patru comune dintr-un judeţ

Apa cu viermi
Apa cu viermi

Apa furnizată în sistem centralizat este nepotabilă în patru comune din judeţul Argeş, conform rezultatelor analizelor efectuate de Direcţie de Sănătate Publică (DSP), a anunţat marţi subprefectul Emilian Dragnea.

'Probleme cu privire la potabilitate mai sunt la acest moment în Albeştii de Argeş, unde apa a ieşit nepotabilă la repetarea probelor şi furnizarea este oprită, precum şi în Mozăceni, Corbi şi Slobozia, unde apa a ieşit nepotabilă în data de 19 septembrie, DSP dispunând ca în trei zile să cureţe şi să dezinfecteze rezervoarele şi reţeaua', a declarat subprefectul în cadrul unei conferinţe de presă.

Problemele privind calitatea apei constatate în ultima perioadă au determinat Instituţia Prefectului Argeş să organizeze o întâlnire între reprezentanţii DSP şi cei ai societăţilor care administrează reţelele de alimentare cu apă din judeţ.

'S-a prezentat situaţia în urma controalelor făcute de DSP, urmărindu-se îndeplinirea programelor de monitorizare a calităţii apei şi îndeplinirea condiţiilor pentru asigurarea calităţii şi potabilităţii apei furnizate consumatorilor', a precizat Emilian Dragnea, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel