Aparate de box, terase cu mici și bere, rulotă de fast-food, puse la intrarea unui sediu de poliție din Gorj

Sursă foto: Pixabay
Sursă foto: Pixabay

Sediul unui post de poliție din comuna Scoarța, județul Gorj a devenit subiect de discuție, după ce în mediul online au apărut imagini cu mai multe aparate de box, câteva terase cu mici și bere, o rulotă de fast-food, amplasate în fața acestuia.

 

 

Trei aparate de box, terase cu mici și bere și o rulotă de fast-food au fost amplasate zilele trecute în fața postului de Poliție Scoarța. Cazul a fost semnalat de Viorel Salvador Caragea, fostul șef al IPJ Gorj.

"Caz unic în istoria Poliţiei Romane. Primarul Ion Stamatoiu a „cucerit” postul de poliţie Scoarţa şi l-a înconjurat pentru a fi apărat de bombardiere de dat pumni, terase cu mici şi bere şi o rulota de fast-food. Bazându-se pe relaţiile de partid şi lăudându-se cât e el de tare, acesta pur şi simplu o ţine din chef în chef cu bani publici, iar firmele abonate la lucrări sponsorizează la greu", a scris Viorel Caragea, pe pagina sa de Facebook.

Inspectoratul de Politie al județului Gorj susține că respectivele aparate se aflau acolo o scurtă perioadă de timp, acestea fiind acum amplasate pe un teren unde urmează să aibă loc o festivitate locală.

„Având în vedere imaginile postate pe o pagină de socializare, în care se observă trei aparate de box, utilizate în scop de divertisment, amplasate în fața Postului de Poliție Scoarța, precum și mai mulți stâlpi în marginea drumului național 67, ca urmare a organizării unei festivități locale, Compartimentul de Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj este abilitat să comunice următoarele:

Din verificări, polițiștii au stabilit că aparatele respective au fost depuse în acel spațiu pentru o scurtă perioadă de timp, în prezent fiind amplasate pe terenul unde va avea loc festivitatea.

Conducerea instituției a dispus efectuarea de verificări cu privire la legalitatea amplasării stâlpilor respectivi, iar în funcție de rezultatul acestora, vor fi dispuse măsurile legale care se impun“, a transmis IPJ Gorj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel