Apariţia "unor surprize" în Parlament care pot conduce la anticipate nu este exclusă, afirmă Ion Iliescu

Aflat joi seara, la Antena 3, preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, că înrăutăţirea climatului din ţară i-ar putea determina pe unii parlamentari ai puterii să treacă în tabăra Opoziţiei. De asemenea, acesta s-a referit şi la suspendarea preşedintelui actual de către Parlament, care reprezintă un deziderat greu de atins,   însă nu exclude posibilitatea apariţiei "unor surprize".

Ion IliescuEl a arătat că actualul Parlament nu are posibilitatea de a-l suspenda pe preşedinte, aşa cum a făcut-o în 2007, dar a accentuat faptul că alta este acum situaţia în ceea ce priveşte populaţia care a suferit măsurile de austeritate.

Ion Iliescu a mai spus că nu crede ca fiind realistă ipoteza potrivit căreia UDMR, parlamentari din PDL sau independenţi să treacă de partea Opoziţiei.

Referindu-se la afirmaţiile premierului Emil Boc, conform cărora PNL nu face decât să continue politica lui Iliescu de 20 de ani, liderul de onoare al PSD consideră că este vorba de ipocrizie.

Potrivit acestuia, "Emil Boc dă dovadă de ipocrizie, la fel ca şi Traian Băsescu", reamintind, în context, că Partidul Democrat a făcut parte din Internaţionala Socialistă şi se considera partid de stânga, de esenţă socialistă. "Peste noapte, într-un congres, au decis să-şi schimbă toată viziunea lor politică şi se proclamă partid de dreapa", a argumentat Ion Iliescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel