Acest aperitiv rece este perfect pentru masa de Florii. Se prepară rapid și nu vei da greș.
Ingrediente
- bacon, salată şi roşii
- 50 g maioneză
- 50 g crema e brânză
- 15 g muştar
- 6 felii bacon
- 1 roşie
- 4-5 frunze salată
- 100 g telemea vacă
- 50 g brânză de vacă
-25 g smântână
Maioneza se amestecă cu crema de brânză şi cu muştarul până devine o compoziţie omogenă. Se adaugă şi brânza de vaci amestecată cu smântână şi se amestecă totul bine.
Se împarte egal pe 2 lipii şi se întinde pe toată suprafaţa. Baconul se prăjeşte în tigaie sau se coace în cuptor timp de 14 minute până e crocant. Se taie bucăţi mici şi se împrăştie pe suprafaţa lipiilor. Roşia şi frunzele de salată se taie şi acestea mărunt şi se pun pe lipii.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News