Paștele se apropie, iar gospodinele deja se gândesc la meniul pentru masa la care se va reuni întreaga familie. Dacă nu ai nicio idee de aperitiv, îți oferim noi o variantă simplă, gustoasă și care "va da bine" lângă ouăle roșii. Iată cum se prepară lalelele umplute cu brânză și castraveți.
Ingrediente
- 15 roșii cherry/Roma (cca 500 g)
- 2 castraveți mici
- 16 tulpini de ceapă verde
- 240 g cremă de brânză
- 1 lingură de unt
- 1 linguriță combinată de oregano și busuoic (uscate)
- sare și piper
Cum se prepară
Crema de brânză poate fi de care vrei tu. Combin-o cu castravetele tocat mărunt/dat pe răzătoare și stors de zeamă. Apoi, adaugă peste condimentele și freacă. Fă o cruce în capătul fiecărei roșii, scoate puțin din miez, cât să ai loc să pui umplutura de brânză, potrivit retete.unica.ro.
Pune câte o linguriță din umplutură în fiecare roșie. În capătul opus, înfige câte o codiță de ceapă (doar partea verde), pe post de tulpină. Aranjează lalelele pe o farfurie, în formă de buchet, și leagă buchetul format cu codița extra de ceapă.
Vezi și: Skordalia, piure grecesc foarte pufos. Cum se prepară: Rețeta
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News