APIA dă drumul la plăți! Când vor fi livraţi banii

Foto: Freepik
Foto: Freepik

APIA a demarat eliberarea de adeverințe pentru solicitanții schemei de ajutor de stat în sectorul creșterii animalelor aferentă perioadei 1 iulie-31 decembrie 2023.

Agenția de Plăți și intervenție pentru Agricultură a început eliberarea de adeverinţe pentru solicitanţii schemei de ajutor de stat reglementată de OUG nr. 61/2023 privind instituirea unei scheme de ajutor de stat în sectorul creşterii animalelor aferentă perioadei 1 iulie – 31 decembrie 2023, a informat capital.ro.

„Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) a demarat eliberarea de adeverinţe pentru solicitanţii schemei de ajutor de stat. Reglementată de OUG nr. 61/2023 privind instituirea unei scheme de ajutor de stat în sectorul creşterii animalelor aferentă perioadei 1 iulie – 31 decembrie 2023. Acestea intenţionează să acceseze credite în vederea finanţării activităţilor curente, de la instituţiile bancare şi nebancare ce au încheiat convenţii cu APIA”, anunţă APIA.

Agenția a încheiat convenții cu mai multe instituții, printre care se numără și înstituții bancare și nebancare, respectiv cu două fonduri de garantare – Fondul de Garantare a Creditului Rural IFN – SA (FGCR) şi Fondul Naţional de Garantare a Creditului pentru întreprinderi Mici şi Mijlocii IFN – SA (FNGCIMM), pentru a veni în sprijinul fermierilor care intenţionează să acceseze credite în vederea finanţării activităţilor curente.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel