Aproape 180 de locuri rămase neocupate în liceele din judeţ după repartizarea computerizată în Teleorman

Un număr de 176 de locuri au rămas neocupate în liceele din judeţul Teleorman după prima etapă a repartizării computerizate care a avut loc vineri, informează Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Teleorman. 

Cele mai multe locuri rămase neocupate sunt în licee din Turnu Măgurele, 68 la număr. În Roşiorii de Vede au rămas 48 de locuri, iar în Alexandria, 38. 

Potrivit datelor IŞJ Teleorman, după prima repartizare computerizată în învăţământul liceal de stat, la Liceul Tehnologic "General David Praporgescu" din Turnu Măgurele nu a fost ocupat nici unul din cele 28 de locuri, iar la Liceul Tehnologic "Emil Racoviţă" din Roşiorii de Vede au fost repartizaţi doar patru elevi.

Pe 12 iulie, în liceele din Teleorman au fost repartizati 1.784 de absolvenţi ai clasei a VIII-a, 37 dintre aceştia provenind de la şcoli din Bucureşti şi din judeţele Olt şi Giurgiu. Totodată, un număr de 119 elevi din Teleorman au fost admişi la licee din alte judeţe. Cei mai mulţi au optat pentru licee din capitală, dar şi din Giurgiu, Argeş, Ilfov, Dolj, Braşov şi Sibiu.

Absolvenţii clasei a VIII-a care nu au participat sau nu au fost repartizaţi în prima etapă vor depune dosarele de înscriere la sediul IŞJ Teleorman, în perioada 24-30 iulie. A doua etapă a repartizării computerizate va avea loc pe data de 31 iulie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel