Aproape 50 de abonaţi ai clubului Tottenham Hotspur, radiaţi pe viaţă pentru că au vândut bilete suporterilor sârbi

Clubul londonez Tottenham Hotspur a radiat pe viaţă, joi, 48 de suporteri abonaţi care au vândut bilete pentru meciul din Liga Campionilor cu Steaua Roşie Belgrad fanilor echipei adverse, clubul sârb fiind sub incidenţa unei sancţiuni a UEFA, informează AFP.

Aproximativ 200 de suporteri sârbi au luat loc în partea superioară a tribunelor de pe Tottenham Hotspur Stadium pe 22 octombrie, pentru a asista la înfrângerea echipei lor (0-5), deşi UEFA interzisese vânzarea biletelor după incidentele rasiste contra formaţiei HJK Helsinki, în meciul din turul secund de calificare pentru grupele Ligii Campionilor.

Un cordon de agenţi de securitate a fost mobilizat pentru a-i izola pe suporteri, mult prea numeroşi pentru a-i evacua cu forţa de pe stadion în timpul meciului.

Tottenham, care se află sub incidenţa unei anchete a UEFA din această cauză, la fel ca Steaua Roşie Belgrad, a identificat 48 de abonaţi care au cumpărat bilete înainte de a le revinde ilegal. Ei nu vor mai putea intra pe stadion pe viitor.

Steaua Roşie Belgrad este o obişnuită a acestor tipuri de incidente. În sezonul trecut, suporterii nu au avut voie să asiste nici la meciurile cu Paris Saint-Germain şi cu Liverpool după incidente petrecute în Lituania.
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel