Aproximativ 1.800 de alergători vor participa la ediţia a 4-a a cursei Băneasa Forest Run

Aproximativ 1.800 de alergători vor participa la ediţia a 4-a a cursei Băneasa Forest Run, programată, duminică, în Pădurea Băneasa, se arată într-un comunicat de presă remis, joi, AGERPRES.

La cros vor participa printre alţii ambasadorul Israelului în România, David Saranga, şi Melania Medeleanu, una dintre fondatoarele MagiCAMP. De asemenea, la cursa family va lua parte şi George Baltă, fostul jucător de rugby imobilizat acum în scaun cu rotile în urma unui accident suferit pe teren.

Cursa, al cărei start se va da pe aleea de lângă Academia de Poliţie (Aleea Privighetorilor nr. 9), este alcătuită din trei probe: ora 10:30 - cros (11 km), ora 10:50 - semimaraton (21 km) şi ora 14:30 - family (3 km).
 
"Băneasa Forest Run, cel mai mare eveniment de alergare pentru amatori din Pădurea Băneasa, a ajuns la cea de-a 4-a ediţie şi are un număr record de participanţi: 1.800. Pentru prima oară la ediţia din 3 noiembrie, alergătorii de la Băneasa Forest Run au putut să doneze pentru două cauze sociale, nu numai una, aşa cum erau obişnuiţi. Prima cauză este cea susţinută de MagiCAMP - 10 copii care au nevoie de 15.000 de lei pentru a merge la terapie, fiindcă au pierdut pe cineva drag. Iar cea de-a doua este cea susţinută de Hope and Homes for Children, cauza lui Mircea pe care asociaţia îşi doreşte să îl ajute să îşi continue studiile, dar şi să îl ţină alături de familie, aşa cum este normal. Numai că pentru acest lucru, familia lui Mircea are nevoie de o casă, aşa că suma necesară pentru el şi familia lui se ridică la 27.000 de lei. Alergătorii au putut dona la înscriere pentru cele două cauze şi o pot face în continuare prin platforma Galantom sau la faţa locului, în ziua evenimentului", se arată în comunicatul citat.
 
Dintre cei 1.800 de participanţi, 375 s-au înscris la cea de-a doua ediţie a cursei Greenfield Family Run, ce se adresează celor care doresc să facă mişcare împreună cu familia sau care acum încep să alerge. Unul dintre copiii înscrişi care va "alerga" împreună cu părinţii nu a împlinit încă un an, iar 35 de copii au între 0 şi 5 ani. Cel mai în vârsta dintre alergătorii înscrişi la cursa family are 81 de ani.
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel