"Ar fi trebuit să fiu mort", spune Donald Trump. Gestul rar care i-a salvat viața

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Donald Trump a făcut noi declarații după ce a supraviețuit unei tentative de asasinat.

"Ar fi trebuit să fiu mort", a declarat fostul preşedinte american Donald Trump, care a a catalogat tentativa de asasinat ca find "o experienţă foarte suprarealistă", într-un interviu difuzat de New York Post (NYT). "Nu ar fi trebuit să fiu aici, ar fi trebuit să fiu mort", a declarat Donald Trump pentru NYT, în timpul unui interviu pe care l-a acordat la bordul avionului său în zbor spre Milwaukee, pentru a lua parte la convenţia Partidului Republican, unde ar urma să fie confirmat ca fiind candidat al partidului pentru alegerile prezidenţiale din noiembrie. A fost o "experienţă foarte suprarealistă", a declarat Donald Trump cu privire la atacul care l-a vizat, având un bandaj alb la urechea dreaptă, potrivit sursei citate.

Cum a scăpat Trump. Gestul rar pe care l-a făcut

Amintim faptul că fostul preşedinte, în vârstă de 78 de ani, şi din nou candidat la Casa Albă a fost rănit la ureche şi evacuat, cu obrazul însângerat, după mai multe focuri de armă care s-au soldat cu un mort şi doi răniţi grav printre spectatori, în timpul unui miting, sâmbătă, în Butler, statul Pennsylvania. Vezi mai multe detalii și imagini aici! Republicanul a declarat că dacă el nu ar fi aplecat puţin capul spre dreapta pentru a privi o imagine proiectată spre public privind imigranţii ilegali, el ar fi fost mort, transmite sursa citată. "Rareori îmi iau privirea din fața mulțimii. Dacă nu aș fi făcut asta în acel moment, ei bine, nu am fi vorbit astăzi, nu-i așa?", a evidențiat Trump.

"Mulţi spun că datorită lui Dumnezeu, mai sunt încă aici"

"Din noroc sau datorită lui Dumnezeu, mulţi spun că datorită lui Dumnezeu, mai sunt încă aici", a declarat Donald Trump. El i-a felicitat pe agenţii Secret Service, poliţia de elită însărcinată cu protecţia înaltelor personalităţi politice, pentru că l-au ucis pe autorul atacului.

"Ei l-au doborât cu un glonţ între cei doi ochi. Ei au făcut o treabă fantastică. Este suprarealist pentru noi toţi", a spus Trump. Fotografii cu Donald Trump ridicând pumnul în semn de provocare spre mulţime în timp ce agenţii îl evacuau au făcut înconjurul lumii. Vezi imaginile aici! "Mulţi spun că aceasta este fotografia cea mai emblematică pe care au văzut-o vreodată", a subliniat el.

"De obicei, trebuie să mori pentru a avea o fotografie emblematică"

"Ei au dreptate şi eu nu am murit. De obicei, trebuie să mori pentru a avea o fotografie emblematică", a subliniat Trump. După această tentativă de asasinat, Donald Tump şi-a rescris discursul pe care îl pregătise pentru convenţia republicană. Candidatul republican la Casa Albă spune faptul că "pregătise un discurs extrem de dur' asupra "oribilei administraţii Biden", dar că l-a abandonat pentru un discurs care, speră el, "va uni ţara". "Însă eu nu ştiu dacă aceasta este posibil. Oamenii sunt foarte divizaţi", a mai spus Donald Trump, transmite Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel