Apa minerală sau sifonul rece pus în icre, în timpul preparării, te ajută mai mult decât ai fi crezut. Cei dragi vor fi uimiți de rezultat. Iată cum funcționează trucul.
La prepararea icrelor este indicat să se folosească apă minerală rece sau sifon rece. Astfel, icrele devin mai cremoase şi gustoase.
Pentru ca peştele să-şi păstreze calităţile este recomandată prepararea la grătar (nu cu cărbuni), la cuptor sau la aburi.
Ca peștele să se rumenească frumos, înainte de a-l pune la prăjit, trebuie zvântat pe un prosop absorbant de bucătărie.
Pentru a păstra gustul peştelui, după curățare, trebuie spălat repede şi nu ţinut în apă rece.
Vezi și: Fileul de pește trebuie uns cu zeamă de lămâie, înainte de a fi fript. Rezultatul te va surprinde
"Poale-n brâu", rețetă. Plăcintele moldovenești de care nu te mai saturi!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu