Pune apă minerală sau sifon rece în icrele pe care le prepari. Motivul te va surprinde. Trucul genial

Apa minerală sau sifonul rece pus în icre, în timpul preparării, te ajută mai mult decât ai fi crezut. Cei dragi vor fi uimiți de rezultat. Iată cum funcționează trucul.

La prepararea icrelor este indicat să se folosească apă minerală rece sau sifon rece. Astfel, icrele devin mai cremoase şi gustoase.

Pentru ca peştele să-şi păstreze calităţile este recomandată prepararea la grătar (nu cu cărbuni), la cuptor sau la aburi.

Ca peștele să se rumenească frumos, înainte de a-l pune la prăjit, trebuie zvântat pe un prosop absorbant de bucătărie.

Pentru a păstra gustul peştelui, după curățare, trebuie spălat repede şi nu ţinut în apă rece.

Vezi și: Fileul de pește trebuie uns cu zeamă de lămâie, înainte de a fi fript. Rezultatul te va surprinde

"Poale-n brâu", rețetă. Plăcintele moldovenești de care nu te mai saturi!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel