Arad: 20 de candidaţi au luat note cuprinse între 1 şi 2 la examenul de titularizare

pro
pro

Douăzeci de candidaţi care au susţinut examenul de titularizare în judeţul Arad au luat note cuprinse între 1 şi 2, în timp ce un sfert dintre cadrele didactice ale căror lucrări au fost evaluate au obţinut note peste 7 şi pot primi un post titularizabil.

Conform rezultatelor afişate, luni seară, pe portalul Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Arad, la concursul pentru ocuparea celor 99 de posturi titularizabile din învăţământul preuniversitar arădean au fost evaluate 549 de lucrări, deşi s-au înscris 1.012 candidaţi. Jumătate dintre ei, însă, nu s-au mai prezentat la examen ori s-au retras din concurs, transmite Mediafax.

În urma corectării lucrărilor, 142 de candidaţi au obţinut note egale sau peste 7, astfel că doar un sfert dintre cei cărora li s-au evaluat lucrările pot primi un post de titular.

Cei mai mulţi candidaţi, respectiv 221, au obţinut note cuprinse între 5 şi 7, iar o treime - 186 de candidaţi, au obţinut note sub 5. Dintre aceştia, 20 au avut note de cuprinse între 1 şi 2.

Cea mai mică notă a fost 1,1 şi a fost primită de un candidat pentru o catedră de educator. Au existat trei note 9,6, acestea fiind şi cele mai mari, candidaţii concurând pentru două catedre de biologie şi una de educator.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel