Arafat, suta de lei a lui Băsescu

ziare
ziare

De când au început protestele întreaga presă se concentrează asupra acestui subiect. Presa portocalie ridică osanale preşedintelui hulit de o ţară întregă, în timp ce presa anti-sistem o ţine într-un breaking news permanent în speranţa că va pica Băsescu.

Băsescu a încercat să ofere norodului un premiu, prin revenirea lui Arafat. Gestul seamănă izbitor cu disperarea lui Ceauşescu care a vrut să ofere angajaţilor din uzine 100 de lei pentru a scăpa basma curată. Lui nu i-a mers, pentru Băsescu, încă nu ne pronunţăm.

Adevărul reînvie spiritul de Scânteia. Patriciu încearcă din răsputeri să ţină în funcţie actuala putere, nu de alta dar afacerile sunt cam pe ducă. În zilele de violenţe Adevărul a încercat să lase impresia unui miting organizat de huligani. S-a cântat în strună pedeliştilor care i-au făcut pe manifestanţi cum le-a venit la gură iar osanalele pentru Băsescu păreau odele închiate unui geniu neînţeles sau unui erou antic grecesc.

Hotnews nu ezită nici ei să ridice osanale preşedintelui. O fotografie a transmis mesajul cel mai elocvent: au luat câte o pancardă din timişoara şi din Buureşti pe care scira PDL=USL. Mesajul este unul tipic pedelist care încearcă să creeze impresia că toţi sunt la fel şi oricum nu vom avea de unde alege.

Nici Evz nu cade mai prejos. Respectul şi bunăvoinţa arătată în aceste zile preşdintelui contiuă o lungă tradiţia de bună colaborare între "oficios" şi puterea de la Cotroceni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel