Arcada Galați, victorie importantă în preliminariile Ligii Campionilor

FOTO: Arcada Galati @CEV Champions League Volley
FOTO: Arcada Galati @CEV Champions League Volley

Arcada Galați a obținut o victorie importantă în primul tur al preliminariilor Ligii Campionilor. Echipele care se califică în faza următoare se decid în această seară.

Echipa campioană a României, CSM Arcada Galaţi a obținut o victorie prețioasă în Grupa a 4-a din primul tur preliminar al Ligii Campionilor la volei masculin, 3-1 (25-17, 25-23, 17-25, 25-9) cu echipa croată HAOK Mladost Zagreb, miercuri seara, la Las Palmas (Spania).

CSM Arcada Galați, antrenată de Sergiu Stanciu, a obținut victoria după o oră și 32 de minute.

Theo Fabricio Lopes (16 puncte), Roland Gergye (15) șşi Andrei Butnaru (12) au fost cei mai buni de la Arcada. De la învinși s-a remarcat Gabrijel Cvanciger. cu 17 puncte.

Meciul a fost arbitrat de francezul Christophe Lecourt şi de Sonja Simonovska, din Muntenegru.

Arcada a fost învinsă marți de echipa spaniolă Guaguas Las Palmas cu 3-0, astfel că joi se va decide configurația finală a grupei, după partida dintre Guaguas Las Palmas și HAOK Mladost Zagreb (21:30).

Primele două clasate se califică în faza următoare a competiției, conform Agerpres.

Naționala de volei a României, parcurs istoric la Europene

Cu același Sergiu Stanciu la conducere, echipa națională a României a avut un parcurs istoric la Campionatul European, după ce a ajuns în sferturile de finală, fiind învinsă de reprezentativa Franței, campioana olimpică en-titre, echipă pe care în faza grupelor a învins-o cu 3-1.

România nu s-a mai aflat între primele opt echipe ale continentului de 40 de ani, după ce în 1983 încheia pe locul 8. România s-a clasat pe locul 21 la precedenta ediţie a Campionatului European la care a participat, în 2019. Palmaresul tricolorilor cuprinde un titlu european în 1963, două medalii de argint (1955, 1958) şi două de bronz (1971, 1977).

Citește și: Unde se joacă meciul Israel - România de la EURO. Israelul a primit acordul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel