Ardei umpluţi ca la mama acasă. Cea mai uşoară reţetă

Ardeii umpluţi sunt pe placul tuturor, mai ales dacă sunt gătiţi ca la mama acasă. Vă prezentăm o reţetă delicioasă şi foarte uşoară. 

Ingrediente

12 ardei graşi

1,5 kilograme de carne tocată

2 cepe

250 de grame de orez

Un ou

5 roşii

Sare

Piper

Mărar

Bulion

Ulei

VEZI ŞI Plăcintă cu mere, reţetă simplă şi gustoasă. Secretul pe care nimeni nu ţi l-a spus

 

Mod de preparare

Spălăm ardeii, după care îi tăiem la capete şi îi curăţăm. Îi punem pe un prosop curat ca să se scurgă de apă. 

Separat, facem prăjeala. Curăţăm şi tocăm mărunt ceapa, după care o punem într-o tigaie cu ulei încins. Acoperim cu un capac. Când este aproape gata, adăugăm bulionul şi amestecăm. Mai lăsăm 2 minute şi o luăm de pe foc.

VEZI ŞI Ardei iute în oţet. Reţetă fără fierbere

Preparăm compoziţia: Punem carnea tocată într-un vas, adăugăm oul, orezul, sare, piper şi mărar. Adăugăm şi prăjeala făcută anterior. Amestecăm bine, apoi începe să umplem ardeii. Folosim roşiile pentru a pune căpăcele ardeilor.

Îi punem într-o oală, adăugăm apă şi punem o farfurie peste ei. Îi lăsăm să fiarbă la foc potrivit. 

VEZI ŞI Prăjitura foi, reţeta simplă şi gustoasă

Pot fi serviţi cu smântână sau simpli.

Poftă bună!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel