În bucătărie, puteți crea diferite bucate delicioase. Un fel de mâncare, pe care cu siguranță, nu l-ați preparat până acum sunt ardeii umpluți în stil lasagna
Ardei umpluți în stil lasagna. Ingrediente:
3 ardei roșii mari,
200 grame foi de lasagna,
450 grame spanac frunze congelate,
20 grame roșii uscate (tocate).
Ingrediente pentru sosul Bechamel:
300 grame nuci caju,
80 ml ulei vegetal,
4 linguri sare,
1 praf nucșoară rasă,
30 grame făină,
2 linguri de pastă miso.
Se spală ardeii și se scot cotoarele și semințele. Fierbeți foile de lasagna în apă cu sare până când sunt ușor moi și maleabile. Clătiți-le cu apă rece și tăiați-le bucăți pentru a intra perfect în interiorul ardeilor.
Mâncare rapidă din cartofi: avem nevoie de două ouă și puțin pesmet și cina este gata
Pentru sosul bechamel vegan: fierbeți 350 ml apă și amestecați nucile caju, uleiul, nucșoara, făina și pasta miso. Se trece spanacul prin apă clocotită, se condimentează cu sare și piper. Umpleți ardeii, mai întâi, cu o bucată de lasagna, niște spanac, apoi roșii uscate, apoi un strat de bechamel, apoi iarăși o foaie de lasagna.
Tartă senzațional de bună: fără făină, fără unt și fără ulei
Continuați să stratificați până când ardeii sunt umpluți. Aceștia se coc într-un cuptor, într-un vas termorezistent, la 180 grade, circa 35-45 de minute. Se decorează cu nuci de pin, rucola și busuioc și se servesc pe masă. Poftă bună!
Ardeii umpluți cu ton și ricotta au un gust atât de intens, încât vor fi pe placul și celor mai pretențioase persoane.
De fapt, toți membrii familiei îi vor mânca cu plăcere și vor cere o porție în plus. Cu siguranță, puteți servi acest fel de mâncare și invitaților și veți fi surprinși de succesul pe care îl vor avea.
În plus, avantajul acestor ardei este ca sunt excelenți atât calzi, cât și reci. Apoi, sunt și destul de ușori caloric și pot fi consumați și de persoanele care sunt la dietă.
Vă plac nucile? Iată cum trebuie să le depozitați corect. Vor rezista și doi ani
Timp de pregătire - 20 de minute, timp de gătire - 20-25 de minute, timp total - 45 de minute, porții - 4, calorii - 240 pe porție.
Ingrediente:
125 grame ricotta ușoară,
170 grame de ton natural scurs și tocat manual,
50 grame de parmezan ras,
50 grame de pâine integrală tăiată bucățele,
30 ml lapte fierbinte,
2 ardei roșii,
1 cățel de usturoi tocat mărunt,
1 crenguță de pătrunjel tocat,
4 linguri de pesmet,
ulei de măsline extravirgin,
sare.
În primul rând, clătiți bine ardeii sub jet de apă, împărțiți-i în jumătate și curățați-i de semințe.
Puneți pâinea la înmuiat în laptele încălzit. Transferați ricotta într-un bol, adăugați tonul, usturoiul, sarea și parmezanul, apoi amestecați pentru a obține o compoziție cu o consistență omogenă. La final, adăugați pâinea înmuiată în lapte și scursă bine.
Tartă cu migdale fără făină, un desert delicios, preparat în câteva minute
După ce ați făcut acest lucru, puneți ardeii într-o tavă, umpleți-i cu compoziția preparată, stropiți-i cu pesmet și ulei.
Ardeii se coc în cuptorul preîncălzit, timp de 20-25 de minute, la o temperatura de 180° - 00°C , astfel încât să se formeze o crustă crocantă și delicioasă la suprafață. Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu