Ardei umpluţi, reţeta cu care nu dai greş. Marii bucătari îi fac aşa

Ardeii umpluţi sunt mancarea preferată a multor români. Se fac foarte uşor şi sunt delicioşi. Vă prezentăm o reţetă uşoară şi delicioasă. 

Ingrediente

10 ardei graşi

1 kilogram de carne tocată (amestec porc şi vită)

1 ceapă mare

200 de grame de orez

Un ou

4 roşii

Sare

Piper

Mărar

Bulion

Ulei

Citeşte şi Aşa faci cea mai bună cremă de zahăr ars. Reţetă simplă şi delicioasă

Mod de preparare

Spălăm ardeii, după care îi tăiem la capete şi îi curăţăm. Separat, facem prăjeala. Curăţăm şi tocăm mărunt ceapa, după care o punem într-o tigaie cu ulei încins. Acoperim cu un capac. Când este aproape gata, adăugăm bulionul şi amestecăm. După două minute o luăm de pe foc.

Compoziţia: Punem carnea tocată într-un vas, adăugăm oul, orezul, sare, piper, mărar şi prăjeala preparată anterior. Se amestecă, după care umplem ardeii. Folosim roşiile pentru a pune căpăcele ardeilor.

Îi punem într-o oală, adăugăm apă şi punem o farfurie peste ei. Îi lăsăm să fiarbă la foc potrivit.

Citeşte şi Ce să faci ca să-ţi iasă carnea de pui suculentă şi gustoasă. Reţeta secretă a marilor bucătari

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel