Arest preventiv pentru criminalul de la Câmpuri

Un tânăr în vârstă de 32 de ani din comuna Câmpuri, care a omorât un consătean în timpul unei altercaţii izbucnite pe fondul consumului de alcool, a primit, vineri, mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea. 

'Pe fondul unui conflict generat de consumul de alcool, un bărbat în vârstă de 51 ani a fost lovit de mai multe ori de un alt bărbat, de circa 32 de ani şi a decedat. Bărbatul de 32 de ani a fost reţinut pentru cercetări, iar în cursul zilei de vineri instanţa a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pentru o durată de 30 de zile', a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit procurorilor, altercaţia dintre cei doi ar fi pornit de la conflict mai vechi. Bărbatul decedat ar fi încercat iniţial să-l lovească pe inculpat cu o coadă de furcă, însă tânărul a reuşit să ia din mâna acestuia coada de furcă şi l-a lovit în zona capului.

În urma loviturii primite, bărbatul a căzut, s-a lovit de asfalt şi a rămas la pământ, inconştient. Cel care a anunţat incidentul la 112 a fost chiar inculpatul, care le-ar fi declarat anchetatorilor că a reacţionat din impuls, fără să se gândească că ar putea provoca o tragedie. Bărbatul este acuzat acum de săvârşirea infracţiunii de lovituri sau vătămări cauzatoare de moarte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel