Aripioare de pui în sos de miere: un preparat culinar de neegalat

Aripioare de pui în sos de miere - un preparat culinar de neegalat. Sursa - Pexels
Aripioare de pui în sos de miere - un preparat culinar de neegalat. Sursa - Pexels

Ți-e dor de o mâncare delicioasă? Prepară aripioare de pui în sos de miere, după cea mai ușoară rețetă.

Această rețetă este foarte simplu de făcut. Gătiți ingredientele într-o tigaie și serviți-le pe masă. 

 

Ingrediente:

500 grame de aripioare de pui,

200 grame ketchup,

130 grame muștar de Dijon,

30 grame ghimbir,

2 căței de usturoi,

2 linguri sos de soia,

2 linguri de miere,

2 linguri susan.

 

Preparare

 

Clătiți aripile, uscați-le și tăiați-le în trei părți de-a lungul liniei articulațiilor. Lăsați deoparte cea mai mică falangă, deoarece nu vom avea nevoie de ea. Se prăjește puiul în ulei vegetal până se rumenește și se scoate din tigaie.  

În tigaia, în care a fost prăjit puiul, se pun usturoiul pisat și ghimbirul ras. Apoi adăugați mierea, ketchup-ul, sosul de soia și muștarul. Amestecați toate ingredientele.

Clătite olandeze, un mic dejun delicios și rapid, care va fi îndrăgit de întreaga familie

Înmuiați aripioarele prăjite în sosul pregătit și fierbeți-le la foc mic până se înmoaie (aproximativ 30 de minute).

Înainte de servire, aripioarele se presară cu semințe de susan, după ce le prăjim într-o tigaie curată. 

 

BONUS. Pulpe de pui cu cartofi la cuptor. Sunt crocante și suculente. O rețetă perfectă pentru o cină cu familia

 

Vrei să savurezi un pui crocant și suculent, cu o aromă și savoare delicioase? Încearcă rețeta de pulpe de pui prăjite.

Această rețetă este foarte simplu de făcut. Gătiți ingredientele mai întâi într-o tigaie și apoi la cuptor.

 

Pulpe de pui la tigaie. Ingrediente:

 

5 pulpe de pu,

100 ml sos dulce chili,

2 linguri de ulei de măsline,

1 linguriță de oregano,

1 lingură de muștar,

3 linguri de sos de soia,

4 sau 5 cartofi,

1 ceapă,

7 sau 8 morcovi,

pătrunjel, piper negru și sare după gust,

un cub de unt, 

90 ml de miere,

4 căței de usturoi.

 

Cum se prepară rețeta

 

Mai întâi așezați pulpele de pui pe o suprafața de lucru pentru a le săra. Continuați să le asezonați cu piper și oregano. Masăm pulpele de pui cu mâinile pentru a le aromatiza mai mult și lăsați-le deoparte.

Curățați cartofii și tăiați-i în bucăți grosiere. La fel, procedați și cu morcovii. Tocați usturoiul și pătrunjelul.

Plăcintă cu vinete și carne la cuptor: ușoară și gustoasă și fără prăjire. Un deliciu care nu trebuie ratat

În acest moment topiți untul într-o tigaie cu uleiul și puneți puiul. Rumeniți carnea pe ambele părți pentru a crea o crustă îmbietoare. Când puiul este gata, transferați-l pe o farfurie și rumeniți ceapa tocată. Se adaugă apoi cartofii și morcovii și se lasă să se prăjească. Adăugați usturoiul și pătrunjelul și amestecați. 

Desert fără cuptor: rapid, ușor și foarte delicios! Încearcă-l și nu vei regreta

Într-un bol, puneți mierea, sosul chili, muștarul și sosul de soia. Amestecați cu o lingură de lemn.

Între timpu, așezați puiul prăjit peste legumele din tavă și turnați deasupra sosul cu miere și chilii.  

Tava cu pui și legume se dăm la cuptor. Gătiți reparatul, la 200 de grade, timp de  35 de minute.  Poftă bună!

 

 

BONUS. Ceapă roșie murată: o rețetă foarte rapidă, dar savuroasă. Toată lumea îți va cere rețeta

Ceapa murată poate fi adăugată în salate, sandvișuri, burgeri. De asemenea, poate fi servită alături de o friptură și, pur și simplu, ca o gustare.

Ceapa roșie se murează perfect și arată foarte elegant pe masă. Vă oferim cea mai rapidă și mai ușoară rețetă de ceapă roșie marinată. 

 

Ingrediente:

 

o ceapă, 

jumătate de pahar de apă, 

un sfert de pahar de oțet,

1 linguriță de sare, 

1 lingură de zahăr (puteți folosi miere sau sirop de arțar).

 

Prepararea 

 

Adăugați apa, oțetul, sarea și zahărul într-o cratiță; și puneți-o pe foc mediu până când zahărul se dizolvă.

Omletă delicioasă cu turmeric: secretul unui preparat fraged și pufos

Tăiați ceapa fâșii subțiri și turnați deasupra marinata preparată. Ceapa se lasă 20-30 de minute în marinată, la temperatura camerei. Ceapa este gata de a fi servită. O puteți păstra la frigider până la o săptămână. Poftă bună!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel