EXCLUSIV  ”Armand a făcut ce a făcut Băsescu la Capitală”. Mugur Ciuvică: A făcut-o penală. E un lucru de remarcat

FOTO: nquam Photos / George Calin
FOTO: nquam Photos / George Calin

Mugur Ciuvică, președintele Grupului de Investigații Politice, a vorbit despre situația primarului Clotilde Armand, făcând o comparație cu cea a lui Traian Băsescu, din vremea când era primarul general al Capitalei.

”Vorbim de primari aici. Vreau totuși să condamn atitudinea statului de drept din România, care a dat curs unei sesizări ANI, altminteri perfect întemeiate, prin care doamna Clotilde Armand, primarul nostru la Sectorul 1, a fost pusă sub acuzare, oficial, fiindcă a fraudat niște fonduri europene, dar nu a fraudat mult, adică 3.000 de euro.

Pentru așa ceva, să pui sub acuzare, când atât de multe dosare grele și sesizări în penal, din partea consilierilor PSD și PNL zac în nelucrare la DNA, mie mi se pare un abuz inimaginabil al justiției din România la adresa doamnei Clotilde Armand”, a spus analistul politic Bogdan Chirieac, în cadrul emsiunii Miercurea Neagră de la DC News, cu privire la situația primarului din cel mai bogat sector al Capitalei.

Ciuvică: ”Armand a făcut mai miculică așa”

În acest sens, Mugur Ciuvică, președintele Grupului de Investigații Politice, afirmă că această situație a primarului Armand ”nu era ceva la care să mă fi așteptat în mod special.

E într-adevăr un lucru surprinzător, dar este un lucru absolut normal, pe de altă parte. Pentru că Clotilde Armand a făcut mai miculică așa, pentru că e și ea mai miculică un pic la Sectorul 1, a făcut ce a făcut Băsescu la Capitală. Băsescu, la Capitală, și-a dat o casă lui însuși”, a spus Mugur Ciuvică, iar Bogdan Chirieac a întărit, ”păi dacă nu avea”.

”Avea, dar i-a dat-o lui fii-sa și după a luat alta de la primărie. Asta (n.r. Clotilde Armand), și-a dat salariul pentru un program european, din fonduri europene ei înșiși, că a zis că dacă pot, îmi dau salariu mie. Ea, cu mâna ei, primarul Clotilde Armand îi dădea salariu, și a și mărit de vreo două ori, lui Clotilde Armand, care era șefă de proiect cu fonduri europene.

Chestia asta este de noaptea minții, dar faptul că un procuror de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 a deschis dosarul penal și a și învinovățit-o, a făcut-o suspectă, a făcut-o penală, practic, pe doamna Clotilde este un lucru de remarcat. Dar nu înseamnă că va avea și repercursiuni grave pentru doamna Clotilde”, a spus Mugur Ciuvică.

Mai multe în video:

Youtube video image

 Bogdan Chirieac, veste bună și veste rea după ieșirea procurorului Florența. ”Nu o văd bine pe doamna Armand” - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel