”Artă populară”, emisiune comună de mărci poștale România-Maroc lansată de Romfilatelia

Romfilatelia, alături de conducerea Poștei din Maroc, a prezentat emisiune comună de mărci poștale cu tema "Artă populară".

La evenimentul filatelic au participat Maria Ciobanu, ambasadorul României în Maroc, Paula Popoiu, managerul Muzeului Național al Satului "Dimitrie Gusti", și Aurelia Tudor, cercetător științific, care au impresionat invitații cu o frumoasă colectie de costume populare.

Prezentarea emisiunii comune de mărci poștale România - Maroc a avut loc în prezența membrilor corpului diplomatic, comunității românești din Maroc, prietenilor și colaboratorilor, admiratori ai artei și tradițiilor populare din cele două țări.

România și Maroc, membri ai aceleași mari familii a Uniunii Poștale Universale - organism ONU și ai Asociației Mondiale de Dezvoltare a Filateliei, au colaborat la realizarea proiectului filatelic comun, împărtășind idei, proiecte privind viitorul filateliei, rolul mărcii poștale de promotor al culturii și identității naționale - ca un parcurs firesc spre modernitate, tehnologie și inovare.

”Filatelia este o sărbătoare, o aventură, o deschidere către ceilalți, o invitație la călătorie, la învățare si la memorie!Timbrul te duce în lume și aduce lumea în casa ta! 

Sperăm ca timbrele noastre să aducă în casele românilor și ale prietenilor din Maroc, frumoasele noastre tradiții, ca elemente ale patrimoniului cultural universal și punți ale prieteniei.

Felicitări și mulțumiri doamnei ambasador Maria Ciobanu și echipei pentru ospitalitate, partenerilor de la Poșta Maroc, de la Muzeul Filatelic Național din Maroc și Muzeului Național al Satului “Dimitrie Gusti” pentru cooperare și sprijin documentar”, a spus Cristina Popescu, directorul Ronmfilatelia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel