Așa arată casa din Regatul Unit, construită în 1768, în care a locuit un președinte american. Costă 2,3 milioane de lire - FOTO în articol

pexels
pexels

Casa a aparținut unui președinte american. Acum, este scoasă la vânzare cu nu mai puțin de 2,35 milioane de lire sterline. 

Casa din Surrey, care a aparținut cândva unui fost președinte al SUA, a fost scoasă la vânzare pentru 2,35 milioane de lire sterline, arată Reuters. Președintele SUA Herbert Hoover a trăit pentru scurt timp în Regatul Unit. 

A locut într-o casă cu patru dormitoare din comitatul Surrey. Proprietatea a fost casa familiei Hoover în 1902, cu mai bine de douăzeci și cinci de ani înainte ca Herbert Hoover să devină cel de-al 31-lea președinte al Statelor Unite ale Americii în 1929.

În memoriile sale scrise în 1952, Hoover a menționat că soția sa și-a găsit o mică casă de țară în Walton-on-Thames. Este cunoscută în mod intrigant sub numele de Casa Albă, ceea ce ar fi putut lăsa să se înțeleagă ambițiile sale politice chiar și pe atunci.

Născut pe 10 august 1874, Hoover a fost președinte al SUA în timpul Marii Crize. El a semnat o lege pe 3 martie 1931, declarând oficial The Star Spangled Banner imnul național al SUA.

foto Reuters

Înainte de a intra în politică, Hoover a fost un om care a strâns bogății ca inginer minier.

Proprietatea din perioada georgiană, construită în 1768, are bovindouri și o clopotniță. Oferă spații de parcare, grădini amenajate și peluze întinse. În interior, casa are tavane înalte, patru dormitoare de dimensiuni generoase și o bucătărie luxoasă Tom Howley, cu blaturi de marmură travertin. Agenții imobiliari Curchods se ocupă de vânzare, evidențiind caracteristicile originale și detalii de epocă din epoca georgiană, arată Reuters. 

Proprietatea are o placă albastră pe exterior, comemorând astfel șederea fostului președinte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel