Salata de boeuf este pur şi simplu delicioasă. Orice gospodină trebuie să ştie să o facă. Vă prezentăm o reţetă foarte uşoară.
Un kilogram de carne de porc
Jumătate de kilogram de cartofi
3 morcovi
O ţelină
Murături ( gogonele, castraveţi şi gogoşari), după gust
Maioneză
Muştar
Sare
Piper
Primul lucru pe care trebuie să-l faceţi este să puneţi carnea la fiert. Curăţaţi legumele şi puneţi-le şi pe ele la fiert. Între timp, puteţi face maioneza.
După ce s-a fiert carnea, o tocaţi mărunt. La fel procedaţi şi cu legumele şi murăturile. Păstraţi câţiva castraveţi şi gogoşari pentru decor.
Într-un vas mare, amestecaţi carnea cu legumele şi murăturile. Adăugaţi sare, piper, o parte din maioneză şi muştar. Amestecaţi bine toate ingredientele. Începeţi să-i daţi o formă într-un platou. Adăugaţi şi restul de maioneză şi începeţi să decoraţi cu gogoşarii şi cu castraveţii rămaşi.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu