Aşa faci cea mai bună salată de boeuf. Reţetă specială pentru Crăciun

Masa de Crăciun
Masa de Crăciun

Salata de boeuf nu are cum să lipsească de pe masa de Crăciun. Vă prezentăm o reţetă uşoară şi foarte gustoasă.

Ingrediente

1 kilogram de pulpă de porc

4 cartofi

3 morcovi

Jumătate de ţelină

1 păstârnac

Murături

Sare

Piper

100 de grame de maioneză

2 linguri de muştar

Un ou fiert

Mod de preparare

Primul lucru pe care trebuie să-l facem este să punem la fiert legumele şi carnea. După ce au fiert, se scot şi se pun într-un vas mare. Se lasă să se răcească, apoi se toacă mărunt.

Amestecăm legumele cu carnea, adăugăm o parte din maioneză, cele două linguri de muştar, murături şi condimentăm cu sare şi piper. Amestecăm bine toate ingredientele.

Se pune compoziţia pe un platou şi se dă o formă. Deasupra adăugăm restul de maioneză. Se decorează cu gogoşari şi castraveţi. De asemenea, se poate decora şi cu albuş de ou fiert.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel