Salata de boeuf nu are cum să lipsească de pe masa de Crăciun. Vă prezentăm o reţetă uşoară şi foarte gustoasă.
1 kilogram de pulpă de porc
4 cartofi
3 morcovi
Jumătate de ţelină
1 păstârnac
Murături
Sare
Piper
100 de grame de maioneză
2 linguri de muştar
Un ou fiert
Primul lucru pe care trebuie să-l facem este să punem la fiert legumele şi carnea. După ce au fiert, se scot şi se pun într-un vas mare. Se lasă să se răcească, apoi se toacă mărunt.
Amestecăm legumele cu carnea, adăugăm o parte din maioneză, cele două linguri de muştar, murături şi condimentăm cu sare şi piper. Amestecăm bine toate ingredientele.
Se pune compoziţia pe un platou şi se dă o formă. Deasupra adăugăm restul de maioneză. Se decorează cu gogoşari şi castraveţi. De asemenea, se poate decora şi cu albuş de ou fiert.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu