Aşa faci cea mai bună tocăniţă de pui. Reţeta pas cu pas

tocanita
tocanita

Aşa faci cea mai bună tocăniţă de pui. 

Alegeri prezidentiale 2024

Aveţi nevoie de umătoarele ingrediente: 6 pulpe de pui, patru cepe mari, doi ardei, ulei, două linguri de pastă de tomate, sare, piper, o lingură de făină şi mărar. 

Mod de preparare

Pasul 1. Se taie zarzavatul mărunt, se pune într-o tigaie cu puţin ulei încins, după care se pune un capac.

Pasul 2. După ce s-au călit legumele, se adaugă pasta de tomate.

Pasul 3. Adăugaţi şi o lingură de făină, pentru a îngroşa puţin sosul.

Pasul 4. Se pun pulpele, apă cât să le acoperi și se lasă să fiarbă. La sfârşit se pune verdeaţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel