Varza călită se face foarte uşor şi este delicioasă. Vă prezentăm o reţetă care merită încercată.
O varză
2 morcovi
3 ardei
Bulion
Sare
Piper
Un kilogram de carne de porc
Ulei
Tăiaţi carnea cubuleţe şi o puneţi într-o tigaie cu puţin ulei încins. O lăsaţi să se rumenească puţin.
Tocaţi varza mărunt şi o frecaţi cu puţină sare. Daţi morcovul prin răzătoare şi tocaţi ardeiul. Puneţi puţin ulei într-o tigaie şi adăugaţi morcovul şi ardeiul. În momentul în care s-au călit legumele, adăugaţi o lingură de bulion, după care adăugaţi treptat varza. Puneţi apă peste ea şi o lăsaţi să fiarbă. După ce a fiert, adăugaţi carnea rumenită. Se pune sare şi piper şi se lasă să fiarbă. La final, adăugaţi puţin leuştean.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu