Cartofii la cuptor sunt sănătoşi şi foarte uşor de preparat. Gospodinele pricepute cunosc secretul unei reţete delicioase.
Un kilogram de cartofi
2 linguri de ulei de măsline extravirgin
Sare
1 sau 2 căței de usturoi
1 lingură de cimbru.
Pasul 1. Primul lucru pe care îl vom face este să tăiem cartofii în felii subțiri.
Pasul 2. Tocăm usturoiul şi îl amestecăm cu uleiul extravirgin.
Pasul 3. Într-o tavă se pune o hârtie de copt, apoi punem cartofii. Se pune deasupra amestecul de ulei de măsline cu usturoi, după care se pune sare, piper şi cimbru.
Pasul 4. Introducem tava în cuptor timp de 30 de minte, la o temperatură de 180 de grade. Cuptorul trebuie să fie preîncălzit.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu