Cartofii prăjiţi sunt perfecţi pentru cei care ţin post. Sunt uşor de preparat şi foarte gustoşi. Toate gospodinele trebuie să o încerce.
Un kilogram de cartofi
Sare - după gust
Ulei de măsline - 750 mililitri
Pasul 1. În primul rând, curăţăm şi spălăm cartofii .
Pasul 2. Tăiem cartofii fâşii de aceeaşi grosime.
Pasul 3. Îi spălăm din nou cu multă apă pentru a îndepărat amidonul, apoi îi scurgem bine.
Pasul 4. Punem cartofii într-o tigaie cu ulei încins şi îi lăsăm să se prăjească.
Pasul 5. Îi scoatem pe un şerveţel. Acesta va absorbi tot uleiul, iar cartofii vor fi mult mai gustoşi. La final, adăugăm sare după gust.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News