Aşa faci cel mai bun chec cu ciocolată. Reţeta cu care nu dai greş

Checul cu ciocolată este un desert uşor de preparat şi delicios. 

Pentru prepararea checului cu ciocolată aveţi nevoie de următoarele ingrediente: o cană făină, cană de zahăr, un praf de sare, 6 ouă, un pliculeţ de praf de copt, un pliculeţ de zahăr vanilat, două linguri de cacao, două cuburi de ciocolată de menaj, ulei.

Mod de preparare

Mai întâi se bat cele ouăle cu zahărul şi zahărul vanilat. Adăugăm făina cu praful de copt şi continuăm să omogenizăm. Se adaugă cacao şi amestecăm din nou.

Se pune aluatul în două forme de cozonac, apoi le introducem în cuptorul încins. Checul va sta la cuptor jumătate de oră, la o temperatură de 180 de grade.

Topim ciocolata. Punem pe foc o crăticioară cu puţin ulei şi adăugăm cele două cuburi de ciocolată. În câteva minute, aceasta se va topi.

După ce scoatem checul de la cuptor, turnăm peste el ciocolata topită. Atenţie, aceasta trebuie să fie caldă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel