Aşa faci cel mai bun iaurt. Reţeta cu care nu dai greş

Iaurtul făcut în casă este cel mai bun. Vă prezentăm o reţetă tradiţională şi foarte uşor de preparat. Nu vei da greş. 

Ingrediente

2 litri de lapte

500 de grame de iaurt natural

Mod de preparare

Pasul 1. Se pune laptele la fiert. Când începe să dea în clocot, dăm laptele deoparte şi îl lăsăm să se răcească.

Pasul 2. Adăugăm iartul în lapte şi amestecăm bine.

Pasul 3. Punem amestecul într-un borcan şi îl acoperim cu un prosop. Se lasă la temperatura camerei (între 20-25º) 8-12 ore.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel