Aşa faci cel mai bun orez sârbesc. Reţeta pe care trebuie să o încerci

Vă prezentăm o reţetă simplă de orez sârbesc. 

Pentru preparare orezului sârbesc aveţi nevoie de următoarele ingrediente: o cană de orez, trei căni de apă, grăsime de pasăre, doi ardei roşii, un morcov, 100 de grame de ciuperci, sare, piper, pătrunjel. 

Mod de preparare

Primul lucru pe care trebuie să-l faceţi este să spălaţi orezul şi să-l puneţi la fiert. Se spală orezul, apoi se pune la fiert. Adăugaţi şi grăsimea de pasăre, ca să iasă mai gustos.

Se curăţă cei doi ardei şi se toacă mărunt, morcovul îl daţi prin răzătoare, iar ciupercile le spălaţi şi le scurgeţi bine de apă. Le căliţi pe toate într-o tigaie cu puţin ulei. Nu uitaţi să puneţi un o linguriţă de sare şi puţin piper.

După ce s-a fiert orezul, adăugaţi legumele şi amestecaţi. Se mai lasă pe foc aproximativ două minute, apoi se adaugă puţin pătrunjel tocat mărunt. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel