Aşa faci cele mai bune chifteluţe de post. Reţeta gospodinelor pricepute

Chifteluţele de post sunt foarte uşor de preparat şi sunt delicioase. Orice gospodină trebuie să le încerce. 

Ingrediente

300 de grame de ciuperci

2-3 căţei de usturoi

2 roşii

2 cartofi fierţi

O legătură de mărat

Sare

Piper

Făină

O cană cu ulei

Citeşte şi Sarmale de post. Reţetă simplă

Mod de preparare

Ciupercile se spală şi se toacă mărunt. Le amestecaţi cu cei doi cartofi fierţi, usturoiul zdrobit, mărarul tocat mărunt şi cu cele două roşii tocate. Se condimentează cu sare şi piper, apoi se amestecă bine toate ingredientele. 

Formaţi chifteluţele, le daţi prin făină şi le prăjiţi în ulei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel