Cornuleţele de post se fac foarte uşor şi sunt delicioase. Vă prezentăm o reţetă care merită încercată. Orice gospodină trebuie să o ştie.
500 de grame de margarină
Făină
Jumătate de litru de boş
Rahat sau nucă
Un cubuleţ de drojdie
Sare
Ulei
Zahăr vanilat
Esenţă de rom
Topiţi margarina, apoi adăugaţi borşul, drojdia, un praf de sare, zahăr vanilat, esenţa de rom şi începeţi să frământaţi cu făină cât cuprinde. Întindeţi aluatul, apoi trebuie să-l tăiaţi în formă de triunghi. Puneţi la mijloc rahat sau nucă, apoi puneţi cornuleţele într-o tavă unsă cu puţin ulei. Introduceţi tava în cuptor, la o temperatură de 280 de grade, timp de 40 de minute. După ce le scoatem din cuptor le pudrăm cu zahăr.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu