Vă prezentăm o reţetă simplă de fursecuri. Acestea sunt perfecte pentru Crăciun.
250 de grame de unt
5 ouă
o cană cu zahăr
Un praf de sare
O esenţă de rom
Zahăr vanilat
Jumătate de pliculeţ de praf de copt
500 de grame de făină
100 de grame de stafide
Amestecaţi untul cu zahărul, un praf de sare, esenţă de rom şi cu un ou. Omogenizaţi cu o lingură de lemn. Adăugaţi treptat făina şi praful de copt şi continuaţi să amestecaţi. Adăugaţi pe rând celelalte ouă şi îngroşaţi aluatul cu făină. Amestecaţi bine, după care adăugaţi stafidele şi zahărul vanilat. Întindeţi aluatul obţinut şi faceţi fursecurile în forme diferite. Se coc aproximativ 20 de minute, apoi se scot pe un platou şi se pudrează cu zahăr.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu