Aşa faci cele mai bune gogoşi.
Pentru prepararea gogoşilor ai nevoie de următoarele ingrediente: două căni de făină, două căni cu lapte, trei gălbenuşuri de ou, ulei, sare, 7 linguri de zahăr tos, un pliculeţ de zahăr vanilat şi zahăr pudră.
Fierbeţi laptele, apoi adăugaţi făina şi amestecaţi până când obţineţi o pastă omogenă. Adăugaţi şi cele trei gălbenuşuri de ou şi continuaţi să amestecaţi. Se adaugă zahărul tos, zahărul vanilat şi un praf de sare. Amestecăm toate ingredientele şi lăsăm aluatul să crească timp de 20 de minute.
După ce au trecut cele 20 de minute, se ia aluat cu o lingură şi se pune în ulei fierbinte.
După ce s-au rumenit, scoateţi gogoşile pe un şerveţel, apoi le pudraţi cu zahăr.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu