Aşa îţi dai seama dacă friptura este făcută. Trei lucruri pe care orice gospodină trebuie să le ştie

Carne
Carne

Vă prezentăm trei trucuri care vă vor ajuta să vă daţi seama dacă friptura voastră este făcută sau nu. Orice gospodină trebuie să le ştie. 

Folosiți un termometru pentru carne

Când un termometru pentru carne este folosit pentru a verifica dacă aceasta este făcută, trebuie să îl introducem în cea mai groasă parte a cărnii. Dacă aveți de gând să gătiți carne cu os, trebuie să ne asigurăm că termometrul nu atinge osul.

Simțiți carnea

Un alt mod de a ști dacă friptura ta este gătită este să folosești „testul degetelor". Există câteva moduri de a face acest lucru, dar una dintre cele mai recomandate este să ciupeşti pielea cu degetul mare. Dacă este prea moale, carnea este crudă. 

Citeşte şi Griş cu lapte, reţetă simplă şi gustoasă. Cum făcea bunica desertul copilăriei


Culoarea cărnii

Această metodă se aplică în special puiului. Dacă atingeți sau înțepiți un piept de pui, iar sucul este limpede, atunci cel mai probabil carnea s-a făcut. Dacă sucul este roşu sau roz, puiul trebuie să mai fie gătit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel