Aşa prăjeşti corect legumele şi carnea. Cele mai bune trucuri ale gospodinelor

Vă prezentăm câteva trucuri pe care gospodinele trebuie să le cunoască atunci când prăjesc legume sau carne. 

Foloseşte întotdeauna ulei curat

Pe măsură ce este încălzit din nou și din nou, uleiul se degradează și poate fi chiar toxic. Prin urmare, este recomandat să-l schimbi frecvent și să nu-l folosești de prea multe ori. 

Citeşte şi De ce să pui o cană cu orez în şifonier. Trucul pe trebuie să-l cunoşti

Evitați amestecurile de arome

Dacă doriți ca mâncărurile dvs. să aibă aroma pe care o așteptați, fiți foarte atenți la ce ulei reutilizați.

Filtrați sau strecurați uleiul

Acest lucră împiedică impurităţile şi resturile alimentare să ajungă în uleiul pe care intenţionaţi să-l reutilizaţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel