Asia Express. Betty Salam recunoaște: "Tatăl meu a avut multă grijă de mine. Nici la magazin nu am fost lăsată singură. Aici nu m-a ajutat"

Betty Salam a recunoscut că protecția pe care a primit-o din partea tatălui său, de-a lungul timpului, nu prea o ajută acum.

Echipele care au pornit în aventura de pe Drumul Zeilor au încheiat aseară prima etapă a competiției. În ediția de ieri Asia Express, la cursa pentru ultima șansă, perechea aflată în pericol de eliminare a fost cea formată din Betty Salam și Cătălin Vișănescu, cei doi bucurându-se însă de un verdict favorabil. La careul de la finalul zilei, Zeul a fost verde, deschizând astfel drumul pentru o nouă șansă acordată celor doi concurenți. 

Ediția de ieri a reality show-ului a debutat cu atmosfera tensionată de dinaintea cursei pentru ultima șansă. Oana Paraschiv și Mihai Găinușă au primit confirmarea din partea Irinei că imunitatea mică le aparține, echipa alăturându-li-se astfel lui Adi Nartea și Cosmin Vîjeu, deținătorii imunității mari. De partea cealaltă, Betty Salam și Cătălin Vișănescu, dar și Andrei Ursu și Vlad Condurache au fost perechile sosite pe ultimele două locuri la întrecerea precedentă, aceștia intrând automat la cursa pentru ultima șansă. Cea de-a treia echipă care a luptat să scape de pericolul eliminării a fost decisă în urma votului. Careul a scos la iveală primele strategii, dar și tehnici noi de vot, precum tragerea la sorți cu pietre, folosită de Adi Nartea și Cosmin Vîjeu – perechea nominalizată fiind cea formată din Anca Țurcașiu și Andreea Samson. 

Vezi și:  "Îmi place să trăiesc frumos". Betty, fata lui Florin Salam, prima reacție după ce s-a zvonit că și-a părăsit soțul pentru un alt bărbat 

"Este bine să le oferim copiilor noștri ocazia de a cunoaște lumea"

De la nesfârșitele trepte urcate spre templele unde îi așteptau misiuni surprinzătoare la cel mai dureros masaj thailandez, cele trei echipe au trecut printr-o zi lungă și grea la cursa pentru ultima șansă. Soarta celei din urmă perechi ajunse la Irina Fodor, Betty Salam și Cătălin Vișănescu, a fost decisă de zei: cei doi concurenți au primit încă o șansă în aventura de la capătul lumii.

”Tatăl meu a avut foarte multă grijă de mine, nici măcar la magazin sau la școală nu am fost lăsată singură. Îi mulțumesc tatălui meu că m-a protejat, însă în situațiile de aici lucrul acesta nu prea m-a ajutat. De-asta este bine să le oferim copiilor noștri ocazia de a cunoaște lumea”, a declarat Betty, adăugând că dorul de fiul ei și al lui Cătălin a fost, de asemenea, un factor care i-a afectat concentrarea în competiție.

Cu o nouă șansă primită la careul de aseară, Betty și Cătălin își continuă aventura pe Drumul Zeilor. Duminica aceasta, de la ora 20:00, la Antena 1 începe cea de-a doua etapă Asia Express cu alte provocări incredibile pentru cele nouă echipe. 

Echipele care concurează

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei (nașul și finul), Betty Salam și Cătălin Vișănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul și antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui, Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache sunt vedetele care au pornit în această competiție.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel