EXCLUSIV  Aspen – GMF Bucharest Forum 2024, conferinţa anuală emblematică pentru diplomația publică. DC News transmite evenimentul organizat de Institutul Aspen România

Cea de-a 13-a ediție a Aspen – GMF Bucharest Forum, eveniment organizat de Institutul Aspen România și German Marshall Fund of the United States, va avea loc în perioada 24 – 25 octombrie 2024, la București.  

O conferinţă anuală emblematică pentru diplomația publică, de importanţă strategică în regiunea Mării Negre, Aspen – GMF Bucharest Forum va reuni lideri politici globali şi regionali, reprezentanți de top ai sectorului privat şi experţi de renume, oferind o platformă pentru dezbateri actuale şi provocatoare, abordând teme complexe într-un context regional și internațional dinamic și volatil.

DC News, în calitate de partener media, va transmite integral evenimentul.

Youtube video image

Ediția din acest an va analiza schimbările importante care au loc la nivel geopolitic, precum și perturbările sociale și reacțiile politice care au urmat acestor evenimente. Forumul se va concentra și pe oportunitățile, cât și provocările oferite de Revoluția Verde și  cea Digitală, atât din perspectivă industrială, cât și din cea a finanțării și a consumatorului.

Pe fondul noilor tehnologii emergente transformările care au loc cu o viteză fără precedent vor avea un impact uriaș nu doar asupra vieților noastre, cât și a economiilor și a securității. Având în vedere interconectarea globală la nivel de business, Forumul Aspen - GMF 2024 va aborda tendințele din sfera energetică, tehnologică, finanțe, precum și implicațiile în aceste sectoare ale războiului de agresiune declanșat de Rusia împotriva Ucrainei, dar și polarizarea politică intensă din Europa. Provocările relațiilor transatlantice în contextul alegerilor din SUA vor fi și ele pe agenda Forumului.

Agenda completă, cât și lista speakerilor cu reputație globală și regională, pot fi analizate AICI.

Trustul DC Media Group este partener al evenimentului. Toate panelurile vor fi difuzate pe platformele trustului, atât în 24 octombrie, cât și în 25 octombrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel