"Asta ar trebui să țină toate relațiile între oameni". Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu, fiecare cu banii lui: "Nu ne luăm la întrebări"

Sursa foto: Facebook Doina Teodoru
Sursa foto: Facebook Doina Teodoru

Doina Teodoru a vorbit despre cum decurg lucrurile în relația sa cu Cătălin Scărlătescu.

"Iubirea! Asta ar trebui să țină toate relațiile între oameni - iubirea, respectul, nu? Mai vulcanic cred că e Cătălin. Nu cred, sunt sigură că el e și cred că toată lumea poate să confirme asta pentru că îl urmăriți la TV", a spus Doina Teodoru pentru ciao.ro.

"Îmi place foarte mult că e super intuitiv, e super senzorial și pentru un bărbat asta este ceva ieșit din comun, din  punctul meu de vedere. De multe ori mă bate și pe mine cu asta", a mai spus actrița.

"Fiecare face shopping (n.r. cumpărături) pe banii lui, așa că nu ne luăm la întrebări ce am făcut fiecare cu banii noștri. Întrebarea e: "Băi, ai mai avut și tu timp să te duci să faci niște shopping?”, cam așa e la noi!", a mărturisit Doina Teodoru.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru formează un cuplu discret, de câțiva ani, însă, odată cu participarea la America Express, relația lor a fost adusă în atenția publicului mai mult ca niciodată. La finalul competiției, cei doi îi luau pe toți prin surprindere, după ce actrița mărturisea că... s-au despărțit.

"După ce ne-am întors, a fost greu. Am simțit nevoia să fim singuri și să ne punem ordine în gânduri. Unul a plecat la mare și altul la munte. Ne-am închis telefoanele și nici nu ne-am mai vorbit timp de o săptămână”, spunea, atunci, Doina Teodoru, la "Podcastito Express".

Cum s-au cunoscut

"Vă mărturisesc că prin viața mea au trecut câteva femei fantastice. Însă eu am fost nebunul care n-a știut să le oprească. Acum a apărut această fabuloasă și incredibilă femeie și am zis: „Stop joc! Până când mai alergăm?! Nu mai alergăm. A apărut cometa aia care trebuia s-apară. Și-am spus: „Opriți cometa!”, spunea Cătălin Scărlătescu, cu ceva timp în urmă.

"O văzusem pe Doina Teodoru la televizor, știam că e actriță, dar nu știam că este acea Doina Teodoru. Eu nu știam omul Doina Teodoru, doar artistul Doina Teodoru. Ne-am cunoscut în Vama Veche, eu eram cu marea mea iubire, marea, iar ea era… cu cineva pe-acolo. Apoi, la ceva timp, am fost la petrecerea unei amice comune și cred că acolo s-au înfiripat lucrurile între noi. A venit totul foarte natural…”, a spus Cătălin Scărlătescu pentru  Viva.

Doina Teodoru este câștigătoarea sezonului trei "iUmor" de la Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel