EXCLUSIV  ”Asta e durerea țării”, ”Așa nu scăpăm de ei. Tot ei sunt”. Filmarea pe care niciun politician nu trebuie s-o rateze

S-au scumpit toate. Asta spun, pe aceeași voce, românii. 

Ei nu se conformează într-o țară în care să creadă politicienii de azi. Nici nu-și plâng de milă. Au învățat să facă Rai din ce au și, poate surprinzător pentru clasa politică, au rămas echilibrați și raționali și nu iau ”noii” din politică pe pâine. ”Dar tot ei sunt” - spune doar unul dintre cei întrebați, pe stradă, despre prețuri și politică. 

Dana Mihai, jurnalistă DCNews, a ieșit în stradă pentru a vedea cum se descurcă românii cu prețurile tot mai mari de raft, dar și dacă-și pun speranțe în alegeri. ”Foarte mari prețurile. Se simt la toate... Salariile au rămas cum au rămas. E mult mai rău” a spus un cetățean, care consideră că actuala clasă politică nu mai are ce salva. Tot el ridică problema că nu avem ce vota, nu au apărut politicieni noi, iar cei de astăzi sunt ”numai pentru ei”. Un altul a spus: ”Ca în fiecare lună s-au scumpit toate. Și impozitele la casă au spus că nu s-au scumpit și am plătit, față de anul trecut, cu 40 de lei mai mult. Și la mașină am plătit impozit 100 de lei în plus față de anul trecut”. ”Nu se schimbă nimic la alegeri. Chiar dacă s-au format partide noi sunt tot politicienii plecați din celelalte partide. Așa nu scăpăm de ei. Pe cine să votăm dacă de 34 de ani sunt tot aceiași? Nu le convine într-un partid, pleacă, își fac alt partid. Dar tot ei sunt, nu sunt noi. Nu sunt medici, oameni de cultură, să spui da, am de unde să aleg” a mai spus acesta din urmă. 

”Ne rugăm să fim sănătoși măcar, dar nu mai suntem” a spus o pensionară, care a dezvăluit cum reușește să se descurce de la o lună la alta, oferind câteva ponturi de educație financiară învățate din viață. Despre ce se va întâmpla după alegeri, aceasta afirmă că ”nu prea mai am încredere în clasa politică. Poate unii ar vrea să facă ceva, nu ies oamenii de nădejde în față, asta este durerea țării după mine”. 

Vezi mai mult în video: 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel